Covid 19 richtlijnen ballonvaart

Eindelijk mogen we jullie terug laten genieten! Vanaf 8 juni mogen we jullie terug ontvangen in onze manden! We staan uiteraard te popelen om van start te gaan. In de eerste fase kunnen we enkel mensen meenemen uit hun “bubbel”, dit met een maximum tot 10 passagiers uit één en dezelfde bubbel. Vanaf 1 juli is het normaal terug mogelijk om terug “losse” passagiers mee te nemen. Dan kunnen we passagiers die een ballonvaart hebben voor 1 of 2 personen gaan mengen met andere passagiers die niet uit dezelfde bubbel komen. Volgende extra corona maatregelen zijn momenteel van toepassing: • Enkel de passagiers die géén symptomen vergelijkbaar met deze van COVID-19 vertonen en niet in contact geweest zijn met COVID-19 zieke personen in de laatste 14 dagen kunnen aan de ballonvaart deelnemen. • Alle passagiers en de piloot dragen een mondmasker en handschoenen. Handschoenen worden door ons voorzien, we raden wel aan jullie eigen mondmasker mee te brengen. • De handen van piloot, passagiers en grondcrew worden ontsmet, wij voorzien de nodige handgel • Voor en na de ballonvaart behouden we 1,5 meter afstand • Onze manden worden voor en na de ballonvaart volledig ontsmet • De ballonvaarten tot 1 juli zijn enkel voor mensen die samen één bubbel vormen en dit tot maximum 10 passagiers (t.t.z. de personen die onder hetzelfde dak wonen en/of behoren tot een groep van naasten/vrienden tot max 10 personen) Bedankt alvast voor jullie geduld en hopelijk kunnen we snel terug genieten van een fantastische ballonvaart. Voor verdere vragen kan je ons steeds bereiken op het gekende nummer 0474/408.708.

SponsorsFacebook